De zwagers waren als laatst te vinden bij: Cinestar Enschede - Inception, Pathe Groningen - The A-Team

zondag 27 juli 2008

Benchmark Mustsee Euroborg Groningen - Hancock

Hierbij de benchmark van Hancock in de Euroborg:

- 1 Beeld (25), 15 punten voor de beeldkwaliteit. Niks mis mee, maar niet speciaal genoeg! In verhouding tot de digitale film blijft de analoge kwaliteit achter. De specialeffects in het Hancock maakte een boel goed.

- 2 Geluid (20), wij geven 8 punten voor het geluid. Het begon al met de trailers die afgespeeld werden in 2.0 dolby, zelfs de trailer van Quantum of Solace viel de bas erg tegen.

- 3 Stoelcomfort (15), 13 punten voor de stoelen. De ergonomische houding die de stoel afdwingt is erg prettig. Voldoende beenruimte en geen ergernis van de kruin van degene voor je nodigen uit om nog een filmpje te kijken. Ook onze vriendin die vrij klein is kon de film volgen zonder een half hoofd door de ondertiteling.

- 4 Entree & Kassa (10), 8 punten kennen wij toe. Gezellige entree met terras, aantrekkelijke batgirls en vriendelijk personeel geven je een goede eerste indruk. De kassa is alleen voor de kaartjes en gaat daardoor mooi vlot.

- 5 Bereikbaarheid & P (10), 7 punten. De Euroborg ligt vlak naast de snelweg en parkeren is briljant onder de tribunes. Spijtig blijft het betaald parkeren.

- 6 Reclame & Trailers (8), 3 punten. Uiteindelijk moet een trailer je van je stoel afblazen, maar dit was hier niet het geval. De geluidskwaliteit was beneden niveau en als je daar de nog steeds binnenkomende mensen bij op telt is het vrij hopeloos. De trailerkeuze (the Mummy 3 en James Bond) maakte nog iets goed.

- 7 Pauze (4), de volle 4 punten. Perfecte pauze. Je kon goed naar de wc zonder te wachten. De food and drinks idem dito. Mustsee chappeau!

- 8 Food & Drinks (4), wederom de volle 4 punten. Het assortiment is uitgebreid genoeg en je hoeft niet lang te wachten. Scheiding tussen de kaartverkoop en de food & drinks is hier perfect.

- 9 Zaalindruk (2), 1 punt. Niet echt speciaal maar wel goed.

- 10 Verlaten Bioscoop (2), 2 punten. Je verlaat de bioscoop via de normale entree. Je kunt even nazitten zonder het idee te hebben dat je weg moet. Vervolgens rondje stadion en zo weer op de snelweg.

Totale score voor deze leuke zaterdagavond bioscoop beleving: 65 punten.

Geen opmerkingen: